Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/5/11

Fall of fame tai ainakin kaappi :) * Fall of fame at my home

Ihan ensin täytyy sanoa, että pahoittelen kuvien laatua. Em. postauksessa jo tuli ilmi ettei minulla ole kameraa nyt käytössä.

Olen jo pitkään pohtinut, kuinka kurjaa on pitää osaa vaihdoissa saatuja tai lahjoiksi saatuja ristipistoihanuuksia kaapissa. Osa on esillä kotona vuorotellen, osa on löytänyt ihan pysyvänkin paikan, mutta kaikkia ei mitenkään järkevästi saa ripoteltuakaan pitkin kotia. Meillä on ollut tämä lasikaappi Mariskooleille, kivituikuille ja Aalto-tuikuille, mutta minäpäs nyt tyhjensin sen ja täytin kaikilla kauniilla käsitöillä! Pohdin sitten myöhemmin mihin ihmeeseen laitan ne kaikki lasiesineet... höm...

Mutta eikö olekin ihana kaappi! Joitakin mailartejakin sain mahtumaan näytille ja loput on alahyllyllä olevassa rasiassa. Täältä voi lukija bongata oman työnsäkin :) Mutta kaikki eivät kuvissa näy ja tosiaan, osa on muualla kotona ja joitakin olen vienyt töihin työhuoneeseeni, mutta nyt voin sanoa, että kaikki paitsi jouluaiheiset ovat jollakin tapaa näkyvillä!



IN ENGLISH
All my exchanges and gifts I have had are now in display! I had glass decoration things in this shelf, but I empty it and put these in. Some are around our home and the left are in this shelf (expect Christmas decorations).

1 comment:

  1. Eiks sen pitäis olla Hall of Fame? Fall tarkoittaa putoamista.

    ReplyDelete